dilluns, 16 de juny de 2008

L'antologia 10 de Barcelona, disponible a l'Abacus

L'antologia 10 de Barcelona, que ja s'havia distribuït a les principals llibreries del país, ara es podrà trobar també a la cooperativa Abacus. N'hi ha prou que facis clic a l'enllaç anterior. La xarxa de punts de venda de la cooperativa Abacus és prou notable i, a més, també és possible de fer la comanda en línia i rebre el llibre a casa. Si tens una opinió formada sobre l'antologia, i especialment si l'has llegida, pots expressar-la en aquest bloc o bé fer-ho a la pàgina d'Abacus.

Els 10 de Barcelona, a la IX Marató de Poesia en Acció


Alguns dels poetes de l'antologia 10 de Barcelona recitaran els seus versos el proper dissabte 21 de juny al jardí romàntic de l'Ateneu Barcelonès (c. de Canuda, 6 - Barcelona) en el marc de la IX Marató de Poesia en Acció. La jornada es planteja com un homenatge a la solidaritat i consistirà en 10 hores d'activitats, des de les 11 fins a les 21 hores. Hi haurà nombroses lectures poètiques i, a més, tallers de poesia visual, rondallaires, danses orientals, monòlegs teatrals i cantautors. L'entrada serà lliure i el preu del dinar multicultural de 8 € per als adults i 5 € per als menors.

En aquesta festa de la solidaritat hi prendran part escoles de tot Catalunya i les Illes Balears, que vénen expressament amb el seu alumnat per celebrar el premi de Poesia en Acció. El recital poeticomusical comptarà amb la participació dels guanyadors del IX Premi de Poesia de l'entitat convocant, així com també de la veu de poetes de renom com Carles Duarte, Jesús Lizano, José Corredor-Matheos, Montserrat Abelló, Josefa Contijoch, Laura López i una llarga llista que inclou alguns dels 10 de Barcelona: Felipe Sérvulo, J. A. Arcediano, Guillem Vallejo i Andreu González Castro. En aquest acte es presentarà la novena edició del llibre Poemes per a un món millor, la venda del qual servirà enguany per col·laborar amb l'associació Neary Khmer en la potabilització de fonts de Cambodja .